Αίθριος και σχετικά ζεστός καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά αργά το απόγευμα στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες που πιθανώς στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη να είναι ισχυρές. Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και το βραδύ στη Θράκη πιθανόν να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα νότιοι και από τη νύχτα βόρειοι με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Το βράδυ στη Θεσσαλία νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Στα βόρεια από το βράδυ νεφώσεις με τοπικές βροχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττικήο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και βαθμιαία νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, από το απόγευμα νοτιοανατολικοί τοπικά 4 μποφόρ, και από τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί ενισχυμένοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.