Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η πορεία των οδηγών ταξί στο κέντρο της Αθήνας (κατευθύνονται προς το υπουργείο Οικονομικών), ενώ λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, για ακόμη μια φορά προχώρησε σε προκλητικές και βαρύγδουπες δηλώσεις, εξαπολύοντας απειλές προς την κυβέρνηση αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. Χαρακτηριστική είναι η φράση: «Αν είναι να πεθάνουμε εμείς, θα πεθάνετε όλοι μαζί μας» σε ομιλία του προς τους ιδιοκτήτες ταξί, έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ στην οδό Μάρνη.

Και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων:

- «Θα πάμε τόσο κοντά τους, ώστε η ανάσα μας να τους πνίγει και να μη μπορούν να αναπνεύσουν»
- «Εμείς είμαστε αυτοί που θα ρίξουν την κυβέρνηση»
- «Θα περικυκλώσουμε το ξενοδοχείο των Τροϊκανών και θα τους πάμε σηκωτούς στον Βενιζέλο»

Θυμίζουμε ότι οι αυτοκινητιστές έχουν προχωρήσει σε εικοσιτετράωρη απεργία μετά την ομόφωνη έγκριση του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των μεταφορών από το υπουργικό συμβούλιο.

Οι οδηγοί ταξί έχουν έρθει σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες φορτηγών και τους οδηγούς της ΕΘΕΛ προκειμένου να σχηματίσουν κοινό μέτωπο κατά της κυβέρνησης και του ανοίγματος του επαγγέλματός τους. Kλειστές είναι αυτή την ώρα η Βασιλίσσης Σοφίας από Σέκερη και Σταδίου λόγω της συγκέντρωσης των αυτοκινητιστών.Πηγή: protothema.gr