Φέτος, το μαύρο-κόκκινο είναι ο συνδυασμός που κερδίζει! Ο λόγος για το διαχρονικό, σοφιστικέ total black eye-liner και το κατακόκκινο κραγιόν, το οποίο ξεφεύγει από το κόκκινο της φωτιάς και πλησιάζει σε εκείνο του βύσσινου! Αγαπημένος συνδυασμός ο οποίος μεταφέρεται από τα ρούχα στο… μακιγιάζ κι αλλάζει όλο το στυλ μας! Για να αντιγράψετε το αγαπημένο (και μόνιμο) μακιγιάζ της Dita Von Teese , το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα πινελάκι, ένα eye-liner σε μορφή τζελ ή –για τις λιγότερο εξοικειωμένες– ένα eye-liner σε μορφή στυλό!

Αυτά για τη πρώτη φάση του μακιγιάζ. Η δεύτερη απαιτεί μονάχα το κραγιόν το οποίο θα φωτίσει το πρόσωπό σας με μία μόνο κίνηση. Απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει το look σας απόλυτη επιτυχία; Η φρέσκια επιδερμίδα την οποία αν δε διαθέτετε, μπορείτε να αποκτήσετε εφαρμόζοντας μια διάφανη βάση, ένα σταθερό κονσίλερ και μια ελαφριά πούδρα που… θα κρατήσει τα πάντα στη θέση τους!

Φυσικά, ποτέ δεν ξεχνάμε το περίγραμμα στα χείλη και την αγαπημένη μαύρη μάσκαρα, η οποία κάνει το βλέμμα ακόμα πιο έντονο και διαπεραστικό!ΠΗΓΗ: beautybazaar.gr