Απίστευτη διπλή τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα στα Χανιά με έναν 53χρονο νεκρό και έναν 18χρονο πολύ σοβαρά τραυματία!

Αλλά ας πέρουμε τα πράγματα από την αρχή..Διαπληκτισμό είχαν το πρωί δύο 18χρονοι, για μικροδιαφορές. Ο καβγάς άναψε και η μία κουβέντα έφερε την άλλη ενώ έπεσαν και μερικές 'ψιλές'.

Επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο ένας από τους δύο 18χρονους εξήγησε στον 53χρονο πατέρα του τι είχε συμβεί και τότε εκείνος, οργισμένος, πήγε στο σπίτι του άλλου νεαρού στα Τσικαλαριά προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις...

Με τον 43χρονο πατέρα του άλλου παιδιού υπήρξε μία εντονη λογομαχία. Ο 53χρονος άνδρας που πήγε στο σπίτι κρατούσε μία μαγκούρα. Βλέποντας, σύφωνα με τις πληροφορίες, την μαγκούρα ο 43χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, θέλησε να τρομάξει τον "εισβολέα" και πήγε στο δωμάτιό του, πήρε το όπλο και πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα.

Τραγική ειρωνία, όμως...Η σφαίρα εξοστρακίστηκε και καρφώθηκε στo λαιμό του ίδιου του γιού του! Βλέποντας ο 43χρονος το παιδί του αιμόφυρτο και την γυναίκα του να βρίσκεται εκτός ελέγχου, άρχισε να πυροβολεί σε βάρος του 53χρονου ελαιουργού αφήνοντάς τον στον τόπο!

Λίγο αργότερα, σε κατάσταση σοκ συνελήφθη..Πηγή: Cretalive.gr
TAGS