Με στάσεις εργασίας μετέχουν στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Από τις 05:00 μέχρι τις 09:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας δε θα κινηθούν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη.

Το Mετρό θα πραγματοποιεί δρομολόγια μετά τις 09:00 το πρωί, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πολίτες που θα κατέβουν στο κέντρο για το απεργιακό συλλαλητήριο. Ωστόσο, θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί του Συντάγματος και του Ευαγγελισμού.

Στάση εργασίας από τις 05:00 ως τις 10:00 και από τις 18:00 ως τη λήξη της βάρδιας θα κάνουν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ. Την Πέμπτη, θα γίνει μόνο μια στάση, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09:00 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι στο Tραμ την Τετάρτη θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 08:00 το πρωί και από τις 20:00 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Την Πέμπτη θα έχουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 08:00 το πρωί.

«Χειρόφρενο» έχουν τραβήξει οι εργαζόμενοι μέχρι και την Πέμπτη οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και Προαστικό. Γι' αυτόν το λόγο, το Μετρό δεν θα κυκλοφορεί στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.


Σχετικό θέμα: To 48ωρο της απεργιακής θύελλας- Ισχυρά αστυνομικά μέτρα στο κέντρο της Αθήνας