Από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 5 Δεκεμβρίου θα διακόπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα η κυκλοφορία στην κοιλάδα των Τεμπών προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης. Οι εργασίες θα διεξαχθούν στο σημείο που σημειώθηκε η κατολίσθηση το Δεκέμβριο του 2009, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο Ιταλός μηχανικός Σέρτζιο Σιάνι που είχε βρεθεί στο σημείο για να επιθεωρήσει προηγούμενη κατολίσθηση.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει στις 1, 3, 7, 9 και 11 Νοεμβρίου από τις 06:00 έως τις 08:00, από τις 14 Νοεμβρίου έως 25 Νοεμβρίου από τις 6 το πρωί μέχρι τις 20:00 και για δύο ακόμα ημέρες μεταξύ των 26/11 και 5/12 που θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των εργασιών και θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου».