Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, αλλά και το Σαββατοκύριακο. Η θερμοκρασία θα φτάσει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα αν και τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά και αργά τη νύχτα το κρύο θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του. Για σήμερα πάντως ο καιρός στην Αττική θα είναι αίθριος με λίγα σύννεφα, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και δε θα ξεπεράσουν τα 2 με 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα ξεκινήσει το ταξίδι του από τους 7 βαθμούς και θα φτάσει μέχρι και τους 20.

Για το Σάββατο νεφώσεις θα έρθουν από τα δυτικά και θα επεκταθούν σιγά - σιγά στα κεντρικά και βόρεια όπου δεν αποκλείται να έρθουν και πρόσκαιρες βροχές ιδίως στα βορειδυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά και κυρίως στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Καρπάθιο εώς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 7 εώς 20 βαθμούς, στα κεντρικά από 9 εώς 23 βαθμούς και στα νησιά από 12 εως 22 βαθμούς. Στην Αττική μία λιακάδα με αραιή συννεφιά θα κάνει την εμφάνιση της, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 8 εώς 22 βαθμούς κελσίου.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εώς 20 με 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 9 εως 22 με 23 βαθμούς και στα νησιά από 12 εώς 23 βαθμούς.