Οι «Αγανακτισμένοι» όλης της Ευρώπης μέσω τον ιστοσελίδων και των σελίδων τους στο Facebook έχουν κανονίσει να έρθουν για μια πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία στην Ελληνική πρωτεύουσα και καλούν όλους τα συμμετέχουν. Η εκκίνηση στο διεθνές καραβάνι αγανάκτησης έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Νίκαια της Γαλλίας στις 5 Νοέμβρη.

Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν δημοσιεύσει την διαδρομή που θα ακολουθήσουν και μέσω των ιστοσελίδων τους σε κάθε χώρα και πόλη θα δέχονται νέους συνοδοιπόρους.

Η πορεία που θα πραγματοποιηθεί οδικώς και με ποδήλατα ξεκινάει από τη Γαλλία, στην Ιταλία θα γίνει επιβίβαση σε πλοίο για να έρθουν στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα στον τελικό προορισμό που είναι η Αθήνα.

Εκτός από τις ιστοσελίδες που έχουν δημιουργήσει για να προσκαλούν και να ενημερώνουν όσους έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή και όσους θέλουν να συμμετέχουν έχουν δημιουργήσει και μία ιστοσελίδα στην οποία θα δείχνουν σε πραγματικό χρόνο την όλη τους διαδρομή και πορεία.

Οι επίσημες ιστοσελίδες: 

www.marchtoathens.tk
www.scoop.it/t/march-to-athens.

Η σελίδα στο facebook είναι η: www.facebook.com/marchtoathens
η αντίστοιχη Ιταλική: www.facebook.com όπως και η: www.facebook.com/italianrevolution

Στο twitter: twitter.com/#!/marchtoathens και το κανάλι που θα μεταδίδεται ζωντανά το όλο εγχείρημα: www.marchtoathens.tk/streaming