Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας σήμερα και μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Κρήτη θα εμφανιστούν λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και κυρίως στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Aναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη όπου νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός. 

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεα, δυτική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

 Θεσσαλία, ανατολική Στερεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην ανατολική Θεσσαλία την ανατολική Στερεα την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Πιθανότητα για ασθενή βροχή στην Εύβοια τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Κυκλάδες, Κρήτη: τοπικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη όπου αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στα δυτικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Αττική: ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα το μεσημέρι, βοριαδάκι 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εώς 20 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: περισσότερος θα είναι ο ήλιος και λιγότερα τα σύννεφα το μεσήμερι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς όχι παραπάνω από 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 εώς 16 βαθμούς κελσίου.