Αστυνομικός, που υπηρετεί στην ασφάλεια της Βουλής, σκότωσε την 49χρονη ερωμένη του, αλβανικής υπηκοότητας, και την πέταξε σε αγροτικό δρόμο για να δημιουργήσει την εντύπωση τροχαίου δυστυχήματος. Πάντως χθες, ο αστυνομικός παρουσιάστηκε και ομολόγησε την πράξη του. Ειδικότερα, το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή του Σχηματαρίου εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό ένα πτώμα άγνωστης γυναίκας και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Στην αρχή θεωρήθηκε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, πιθανόν παράσυρσης από αυτοκίνητο. Χθες, όμως, το σκηνικό άλλαξε καθώς τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί από την Ασφάλεια της Θήβας, οδηγούσαν κατευθείαν σε έγκλημα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 32χρονος διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 49χρονη -μητέρα τεσσάρων παιδιών- εδώ και αρκετό καιρό, όταν υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Αυλώνα. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό, υπήρχε πρόβλημα στη σχέση τους. 'Οπως ομολόγησε ο ίδιος, η γυναίκα του έκανε σκηνές ζηλοτυπίας και τον ενοχλούσε ακόμα και στην υπηρεσία του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, τις πρωινές ώρες τις 28ης Οκτωβρίου, είχε έντονη λογομαχία μαζί της μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Σχηματαρίου όπου είχαν συναντηθεί και όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του «κατά την διάρκεια της λογομαχίας, χρησιμοποιώντας το μπουφάν της, της απέφραξε τις αναπνευστικές οδούς με αποτέλεσμα να εκπνεύσει». Στη συνέχεια εγκατέλειψε το θύμα σε εκείνο το σημείο, όπου βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό. 

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το θύμα έφερε σημάδια που αρχικά αποδόθηκαν σε τροχαίο ατύχημα, αλλά στην πορεία δεν αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Για τον λόγο αυτό κλήθηκε προχθές στο τμημα Ασφάλειας της Θήβας ο 32χρονος αστυνομικός, επειδή διαπιστώθηκε ότι είχε δεσμό με το θύμα και εξετάστηκε, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα. Όμως, λίγες ώρες αργότερα, χθες το πρωί, εμφανίστηκε και πάλι μόνος του στη Θήβα, όπου ομολόγησε την πράξη του και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Όπως ανακοινώθηκε ο 32χρονος αστυνομικός με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, απομακρύνθηκε από την ενεργό υπηρεσία, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του 'Ενορκη Διοικητική Εξέταση.