Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με ταξί στις 5:30 σήμερα το πρωί, στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Δημητρίου Σούτσου.  Το ασθενοφόρο μετέφερε ένα δίχρονο κοριτσάκι που είχε εκπνεύσει. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά απο την Αστυνομία, το ασθενοφόρο ανέβαινε την λεωφόρο Αλεξάνδρας, μεταφέροντας κοριτσάκι 2 ετών για το νοσοκομείο Παίδων και είχε αναμένη τη σειρήνα.

Στη διασταύρωση, λόγω της επείγουσας κατάστασης, πιθανότατα πέρασε με κόκκινο, όπως δικαιούται, αλλά ο οδηγός του ταξί, που κατέβαινε απο την οδό Πανόρμου φαίνεται πως δεν άκουσε τη σειρήνα και δεν σταμάτησε έγκαιρα, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν τα δύο οχήματα.

Απο τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός και ο συνοδηγός του ασθενοφόρου, ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος συνόδευε το παιδί του και o οδηγός του ταξί.

Όλοι είναι εκτός κινδύνου, ενώ στο Παίδων που διακομίστηκε το μωρό, με άλλο ασθενοφόρο, διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, επήλθε πριν τη σύγκρουση, μέσα στο πρώτο ασθενοφόρο.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Αθηνών.