Εκδήλωση διοργανώνει ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας, για την ενημέρωση πτυχιούχων ελλήνων Ιατρών που θέλουν να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Θεσ/κη την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27) από τις10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των κλινικών LVR- Klinik Bedburg -Hau, St. Antonious – Hospital gGmbH Kleve, Klinikum Magdeburg gGmbH, Katholische Hospital VereinigungWeser – Egge gGmbH Brakel, Eduardus – Krankenhaus gGmbH, Köln, που επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες γερμανόφωνους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Κατερίνα Φλάκα. Συντονίστρια του δικτύου EURES του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης οι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr, στο χώρο θέσεις εργασίας στην Ευρώπη και στο EURES www.eures.europa.eu , στο πρόγραμμα εκδηλώσεων.
TAGS