Σε εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας κατά της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Έκλεισαν για προληπτικούς λόγους οι σταθμοί του Μετρού «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα». Η διοίκηση της ΑΜΕΛ προχώρησε στην ενέργεια αυτή, ύστερα από υπόδειξη της αστυνομίας, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

 Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ αναφέρει: «Η ελληνική κοινωνία έχει ήδη άρει τη δική της ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» και με τη συγκέντρωσή της επιχειρεί «να στείλει νέο ηχηρό και αδιαπραγμάτευτο μήνυμα στην ελληνική Βουλή».

Στο συλλαλητήριο θα συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

 Σε ανακοίνωσή του αναφέρεται: «Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει άμεσα. Να ανατραπούν  οι αντεργατικές πολιτικές και όσοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις στηρίζουν. 

»Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες που πήραν μαζικοί φορείς και σωματεία για τις συγκεντρώσεις: της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 03/11 στις 6.00 στην Πλ. Κλαυθμώνος  και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων την Παρασκευή 4/11 στις 7.00 μμ στην Πλ. Κλαυθμώνος. Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά».
 

Πηγή: in.gr

TAGS