Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις να σημειώνονται στα βόρεια.  Οι άνεμοι στα νοτιά πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και από το βραδυ τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 22 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα κυμανθεί 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.  Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. 
η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τη νύχτα. οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς κελσίου. 

Μακεδονία, Θράκη 

καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά κυρίως τη νύχτα. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος 
καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις από το βραδυ πιο πυκνές. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 6 με 8 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 
καιρός: γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τη νύχτα. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Κυκλάδες, Κρήτη 
καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 21 βαθμούς κελσίου. 

    
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 
καιρός: γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: στα νοτιά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και από το βραδυ τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.