Τοπικές νεφώσεις αναμένονται για σήμερα, στα δυτικά και βόρεια με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Πρόσκαιρες καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και πιθανώς την Ηπειρο. Σταδιακή εξασθένηση των θυελλωδών ανεμων στο Ιόνιο.
Aναλυτικά:

Σε Μακεδονία, Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις αυξημένες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές με τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 03 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και πιθανώς την Ηπειρο. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις στα βόρεια πιο πυκνές. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές στη Θεσσαλία και πιθανώς στην κεντρική στερεές πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα θα υπάρχουν επίσης αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατήσει αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.