Με δήλωσή της η Μαρία (Μαρί) Δασκαλαντωνάκη επισημαίνει ότι «δεν έχει καμία οφειλή στο Ελληνικό Δημόσιο» και απειλεί με μηνύσεις. Παραθέτουμε τη δήλωσή της με μια σημαντική διευκρίνιση: Ουδείς- και πάντως σίγουρα το Newpost.gr- μίλησε για προσωπική οφειλή. Τα δημοσιεύματα που κατέκλεισαν χθες το διαδίκτυο αναφερόταν στα χρέη της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων στην οποία μετέχει ως εντεταλμένη σύμβουλος. ανακοίνωση της Μαρίας Ν. Δασκαλαντωνάκη έχει ως εξής: Με αφορμή ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα για δήθεν οφειλές και μάλιστα υπέρογκες στο Δημόσιο, τα οποία τον τελευταίο καιρό αναρτούνται σε διαδικτυακά ιστολόγια (blogs) και τα οποία εν συνεχεία ακρίτως αναπαράγονται, η κ. ΜΑΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ, δηλώνει ότι δεν έχει καμία οφειλή στο Ελληνικό Δημόσιο.

Επιθυμώντας να διαφυλάξει την τιμή και την υπόληψη της ιδίας και της οικογένειάς της από κακόβουλα και συκοφαντικά δημοσιεύματα έχει ήδη αναθέσει σε δικηγορικό γραφείο την υπόθεση και έχει προβεί σε υποβολή μηνύσεως εναντίον συγκεκριμένου ιστολογίου (blog).

Λυπάται εάν θα αναγκασθεί να πράξει το ίδιο για όλους όσους αναπαράγουν ψευδείς και συκοφαντικές «ειδήσεις» για δήθεν οφειλές της στο Δημόσιο ή στο ΙΚΑ για το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ.