Συνελήφθη το μεσημέρι σε καφετέρια στο κέντρο των Σκοπίων ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου. Προφυλάκιση αποφάσισε ο σκοπιανός ανακριτής μέχρι την έκδοσή του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο φυγόδικος επιχειρηματίας έχει κόψει το μουστάκι, αλλά αυτή η αλλαγή δεν φαίνεται να ήταν αρκετή για να περάσει απαρατήρητος.

Η σύλληψή του έγινε από τις Αρχές Ασφάλειας των Σκοπίων ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Σχετική συνεννόηση έγινε και μέσω του γραφείου Ιντερπόλ στα Σκόπια και έτσι η αστυνομία έφτασε στην σύλληψη του από σκοπιανούς αστυνομικούς, ύστερα από 43 ημέρες της νέας εξαφάνισής του. Ομως η έκδοσή του είναι πιθανόν να καθυστερήσει λόγω του γεγονότος ότι τα Σκόπια είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ο ανακριτής του πρωτοδικείου των Σκοπίων αποφάσισε την προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη για διάστημα 40 ημερών, κατά το οποίο πρέπει να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες για την έκδοσή του στις ελληνικές αρχές, δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δικαστικές πηγές στα Σκόπια.