Συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης διοργανώνει το ΠΑΜΕ, αντιδρώντας στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
«Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ψηφίσουν πρώτα τη νέα συμφωνία και τα νέα βάρβαρα μέτρα έως το 2030 και μετά να πάνε σε εκλογές» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, ζητώντας άμεση προσφυγή στις κάλπες.

«Ο εκβιασμός και η απειλή ότι διαφορετικά δεν θα μας δώσουν την έκτη δόση δεν πρέπει να περάσουν. Μετά από δύο μήνες θα μας εκβιάζουν πάλι με νέα αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια για να μας δώσουν την έβδομη, την όγδοη και οι εκβιασμοί τους δε θα έχουν τέλος» τονίζει.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την Τετάρτη, η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι με τις τελευταίες εξελίξεις για κυβέρνηση συνεργασίας, η χώρα «μπαίνει εκ των πραγμάτων σε μία νέα φάση».

Παράλληλα, σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ καταγγέλλει το «άθλιο παζάρι που παίζουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Καρατζαφέρης μπροστά στα μάτια του λαού, εκβιάζοντάς τον με πρόσχημα την 6η δόση είναι απαράδεκτο και κατάπτυστο».
TAGS