Πολύ αδυνατισμένος και χωρίς μουστάκι, ρίχνει «κλεφτές» ματιές στην κάμερα του Καναλιού 5 των Σκοπίων την ώρα που οι αστυνομικοί των οδηγούν σε ένα τζιπ. Στα χέρια του ο Μάκης Ψωμιάδης φοράει χειροπέδες και προσπαθεί με μια ατζέντα που κρατάει να κρύψει το πρόσωπό του. Ένα βίντεο αποτυπώνει τη σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη στα Σκόπια. Ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος συνελήφθη προχθές στα Σκόπια, σκέφτεται να ζητήσει πολιτικό άσυλο στην ΠΓΔΜ, γράφει σήμερα η εφημερίδα των Σκοπίων «Ουτρίνσκι Βέσνικ», επικαλούμενη πληροφορίες από δικηγορικούς κύκλους που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του συλληφθέντα.
 
Η εφημερίδα προσθέτει ότι για την ώρα παραμένει άγνωστο αν οι αρχές της ΠΓΔΜ ικανοποιήσουν ένα τέτοιο αίτημα του Μ. Ψωμιάδη, σε περίπτωση που αυτός το υποβάλει.   
   
Ο Μ.Ψωμιάδης, εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ , μετά τη σύλληψη του από την αστυνομία των Σκοπίων οδηγήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του για διάστημα 40 ημερών, μέσα στο οποίο πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έκδοση του στην Ελλάδα.  
   
Μετά την απόφαση του ανακριτή, ο Μ.Ψωμιάδης μεταφέρθηκε στις δικαστικές φυλακές των Σκοπίων.