Ένας νεαρός φοιτητής τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από πτώση από την ταράτσα της εξαώροφης πολυκατοικίας, όπου διέμενε στο κέντρο της Κοζάνης.
Σε δημοσίευμα της εφημερίδας Πτολεμαίος αναφέρεται οτι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών πρόκειται για ατύχημα.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί ο 20χρονος από τα Γιαννιτσά, ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας του επί της οδού Π. Χαρίση για να φτιάξει την κεραία της τηλεόρασης, όμως, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό και έπεσε στον ακάλυπτο.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο νεαρός διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν, προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή και αν το επιτρέψει η κατάστασή του να τον μεταφέρουν σε νευροχειρουργική κλινική νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο 20χρονος υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, βαριά κάκωση στο θώρακα (αιμοπνευμοθώρακα) και κατάγματα στα κάτω άκρα.

Οι γιατροί έδωσαν επί ώρες μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως δυστυχώς ο νεαρός εξέπνευσε μέσα στο χειρουργείο.