"Ροζ" ιστορία αποκαλύφθηκε στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να καταλήξουν με χειροπέδες τέσσερις γυναίκες από την Ουκρανία και ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα 4 γυναικών. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, με βάση και καταθέσεις των αλλοδαπών γυναικών, ο ιδιοκτήτης του μπαρ απασχολούσε τις γυναίκες, αναθέτοντάς τους ... διπλά καθήκοντα: να σερβίρουν ποτά και κατόπιν ... "ροζ" υπηρεσίες σε πελάτες του μαγαζιού.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος ιδιοκτήτης απασχολούσε παράνομα ως σερβιτόρες-συνοδούς πελατών τις συλληφθείσες αλλοδαπές, ηλικίας 21, 20, 22, και 21 ετών αντίστοιχα, οι οποίες στερούνταν άδειας εργασίας και βιβλιαρίων υγείας, ενώ διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, προέκυψε επίσης ότι ο 38χρονος προήγαγε στην πορνεία έναντι αμοιβής, πέραν των αλλοδαπών γυναικών που συνελήφθησαν, ακόμη τέσσερις αλλοδαπές, ηλικίας 25, 23, 24 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίες συνευρισκόταν έναντι αμοιβής με πελάτες θαμώνες του καταστήματος σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια.

 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ σε βάρος των υπολοίπων τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών, που διώκονται σε βαθμό πταίσματος, σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον Δημόσιο Κατήγορο Ρεθύμνου

Οι αρχές συνεχίζουν την προανάκριση, αναζητώντας, ενδεχομένως, κι άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση μαστροπείας.

Πηγή: cretalive.gr