Στη σύλληψη δύο σεσημασμένων ληστών προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Λίγο πριν είχαν αφαιρέσει την τσάντα ηλικιωμένης, που περιείχε το ποσό των 1.000 ευρώ, το οποίο προηγουμένως είχε αναλάβει από υποκατάστημα τράπεζας. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αξιοποιώντας τις περιγραφές της παθούσας, τους εντόπισαν λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή και κατόπιν περιορισμένης αντίστασης τους συνέλαβαν.

Οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 49 και 51 ετών είναι παλιοί "γνώριμοι" της αστυνομίας καθώς έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης είκοσι περίπου ετών ο καθένας για κλοπές, διαρρήξεις και άλλα αδικήματα. Στον 51χρονο επιπλέον έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι παρουσίας του στο Α.Τ. της περιοχής όπου διαμένει.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε κλοπές-αρπαγές τσαντών από ηλικιωμένες γυναίκες, οι περισσότερες από τις οποίες είχαν μόλις κάνει ανάληψη χρημάτων από κάποια τράπεζα. Από την μέχρι στιγμής έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Παλαιού Φαλήρου διαπιστώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες έχουν διαπράξει 3 ακόμα αρπαγές τσαντών από ηλικιωμένες.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.