Απτόητοι συνεχίζουν την δράση τους, παρά τις αυξημένες περιπολίες της Αστυνομίας, οι άγνωστοι διαρρήκτες που ρημάζουν τις τελευταίες ημέρες τα διαμερίσματα του Αγρινίου, σπάζοντας τους αφαλούς από τις κλειδαριές την ώρα που οι ένοικοι απουσιάζουν.
Οι δράστες, που σύμφωνα με την Αστυνομία είναι Ρουμάνοι ή Γεωργιανοί λόγω της μεθόδου με την οποία παραβιάζουν τις κλειδαριές, ανέβασαν σε επτά τον συνολικό αριθμό των διαρρήξεων σε πολυκατοικίες της πόλης! Μέσα σε μια νύχτα, διέρρηξαν άλλα τρία διαμερίσματα σε κτίρια κοντά στο νεκροταφείο και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, όπως και τις άλλες φορές.

Από το πρώτο από τα διαμερίσματα που διέρρηξαν, οι κακοποιοί άρπαξαν χρυσαφικά και μετρητά ύψους 2.000 ευρώ ενώ από το δεύτερο πήραν χρυσαφικά και χρήματα αξίας 4.000 ευρώ. Στο τρίτο διαμέρισμα που χτύπησαν στάθηκαν… άτυχοι, καθώς το μόνο που βρήκαν να κλέψουν ήταν ένα κινητό τηλέφωνο!

Για μια ακόμη φορά, η Σήμανση πήρε αποτυπώματα από τα σπίτια, αλλά είναι γνωστό ότι οι συγκεκριμένοι διαρρήκτες φροντίζουν να μην αφήνουν ίχνη και φορούν πάντοτε γάντια.
 


πηγή: protothema.gr