Έκλεψε δύο μπλούζες από κατάστημα της Πάτρας, αλλά έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία. Με την αυτόφωρη διαδικασία οδηγήθηκε στα κρατητήρια της αστυνομίας. Κι εκεί, απελπισμένη, έδωσε φρικτό τέλος στη ζωή της.
Ηταν 32 χρόνων, μάνα ενός ανήλικου κοριτσιού. Γνωστή στην κοινωνία της αχαϊκής πρωτεύουσας, η γυναίκα ζούσε με τους γονείς της και την ανήλικη κόρη της στην Παραλία Πατρών.

Ο εθισμός της σε ουσίες, αλλά και οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η οικογένειά της την είχαν βάλει στο περιθώριο της τοπικής κοινωνίας. Οι καταστηματάρχες την έβλεπαν συχνά να περιφέρεται στο κέντρο της πόλης ψάχνοντας τρόπο να εξασφαλίσει χρήματα για την οικογένειά της, αλλά και για τη δόση της. Για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, αλλά και για μικροκλοπές που είχε διαπράξει στο παρελθόν ήταν γνωστή και στις αστυνομικές αρχές.

Προχθές η 32χρονη είχε βγει για ακόμη μία φορά στο κέντρο της Πάτρας για να βρει τρόπο να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Στην οδό Αγίου Νικολάου μπήκε σε ένα μαγαζί με ρούχα και άρπαξε δύο μπλουζάκια.

Ο καταστηματάρχης την είδε, τη σταμάτησε και κάλεσε την αστυνομία. Από εκεί οδηγήθηκε εκεί που έμελλε να βάλει τέλος στη σύντομη ζωή της. Λίγη ώρα μετά, στις 5.30 το απόγευμα, η 32χρονη έκοψε μία κουβέρτα σε σχήμα θηλιάς. Το πέρασε γύρω από τον λαιμό της και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Το αδύνατο σώμα της δεν άντεξε για πολύ.

Οταν μετά λίγα λεπτά την εντόπισε ο φρουρός και επιχείρησε να την αποτρέψει, δεν τα κατάφερε. Το θέαμα ήταν σοκαριστικό, αφού η 32χρονη πνιγόταν ήδη.

Μεταφέρθηκε εν ζωή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου εξέπνευσε.Πηγή: Έθνος