Για εισαγωγή ποσότητας οπίου στη χώρα μας συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί -δύο Ιρανοί ηλικίας 35 και 34 ετών, μία 37χρονη ομοεθνής τους και μία Βουλγάρα 41 ετών- τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην Αθήνα.
Οι συλλήψεις στην Αθήνα έγιναν κατά τη στιγμή της παραλαβής ποσότητας οπίου που είχε εισαχθεί από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας, όπου οι τοπικές αρχές είχαν ήδη συλλάβει τη μεταφορέα της.

Η ποσότητα που εισήχθη και κατασχέθηκε στη Βουλγαρία, ήταν δύο κιλά και στη συνέχεια οι αρχές της γειτονικής χώρας επέτρεψαν να αποσταλεί στην Ελλάδα ποσότητα 775 γραμμαρίων, προκειμένου να παραδοθεί στους τελικούς παραλήπτες στην Αθήνα.

Την ώρα που οι αλλοδαποί παραλάμβαναν την ποσότητα των ναρκωτικών έξω από καφετέρια στην Πλατεία Καραΐσκάκη, επενέβησαν αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών και τους συνέλαβαν.

Εκτός από τα 775 γραμμάρια οπίου κατασχέθηκε και χρηματικό ποσό 6.350 ευρώ καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες αναμένετο να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.πηγή: naftemporiki.gr