Νεαρός αλλοδαπός σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τέσσερις θαμώνες καφενείου στο Ριζοχώρι Πέλλας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εξ αυτών. Τα άλλα τρία θύματά του μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο, δίχως όμως να διατρέχουν κίνδυνο οι ζωές τους. 
Ο 27χρονος δράστης, υπήκοος Αλβανίας, ακινητοποιήθηκε τελικά από θαμώνες του καταστήματος και συνελήφθη από αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε ο δράστης με τον 47χρονο ιδιοκτήτη του καφενείου, λόγω προσωπικών διαφορών. Κατόπιν, ο 27χρονος εγκατέλειψε το καφενείο, πήγε στο σπίτι του, απ' όπου άρπαξε ένα μαχαίρι για να επιστρέψει με δολοφονική μανία στο μαγαζί. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο δράστης κινήθηκε προς τον ιδιοκτήτη τον οποίο τραυμάτισε με το μαχαίρι. Θαμώνες επιχείρησαν να τον συγκρατήσουν και στην προσπάθειά τους αυτή ο 27χρονος τραυμάτισε θανάσιμα έναν 45χρονο άνδρα και ελαφρά έναν 44χρονο κι έναν 31χρονο ομοεθνή του.   

Το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας ερευνά τις συνθήκες και τα αίτια της επίθεσης, ενώ ο δράστης θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα.