Ολονύκτιο θρίλερ για τις διωκτικές Αρχές του Ρεθύμνου εξελίχθηκε στα Λιβάδια Μυλοποτάμου προκειμένου να διελευκανθούν οι συνθήκες θανάτου μιας 76χρονης.   
Αν και οι πρώτες ενδείξεις παρέπεμπαν σε φρικτή δολοφονία, το γεγονός ότι στο σπίτι της νεκρής βρέθηκε ένας πραγματικός θησαυρός από χρήματα, υποχρέωσε τους αστυνομικούς να εξετάσουν και άλλα ενδεχόμενα.  

«Ποιος σκοτώνει μία γιαγιά και αφήνει απείραχτα τόσα χρήματα» ήταν η εύλογη απορία των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ που κατέφθασαν στον τόπο. Όπως σχολίαζαν, «τα χρήματα που βρέθηκαν ήταν πάρα πολλά και αυτό μας προβληματίζει».  

Ωστόσο τα ευρήματα που εντόπισαν στην διάρκεια της αυτοψίας προσδίδουν στην υπόθεση στοιχεία μυστηρίου.  

Η 76χρονη έφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μεγάλο χτύπημα στο πίσω μέρος της κεφαλής της. Κηλίδες αίματος βρέθηκαν στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας ενώ στο πάτωμα είχε σχηματιστεί μία λίμνη αίματος.  
Την άτυχη γυναίκα, η οποία ζούσε μόνη, βρήκε η ανιψιά της, η οποία είχε ανησυχήσει καθώς η ηλικιωμένη είχε να δώσει σημεία ζωής από το προηγούμενο βράδυ. Στην αρχή πίστεψε ότι η γυναίκα κοιμόταν, γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ήταν νεκρή και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το σπίτι της ηλικιωμένης δε βρέθηκε παραβιασμένο ενώ οι εσωτερικοί χώροι ήταν απείραχτοι.  
Οι διωκτικές Αρχές περίμεναν πώς και πώς την ολοκλήρωση της νεκροψίας από τον ιατροδικαστή προκειμένου να αποφανθούν επίσημα για τα αίτια θανάτου της 76χρονης.   

Το τραγικό περιστατικό , όπως είναι αναμενόμενο, έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία που ζητά το συντομότερο δυνατόν απαντήσεις από την Αστυνομία.


Πηγή: Πατρίς/ cretalive.gr