Και όμως, αυτό που για χρόνια θεωρούνταν μεγάλο στιλιστικό λάθος είναι πλέον ένα από τα στιλιστικά μυστικά των πιο καλοντυμένων γυναικών και των trendsetters. Ποιο είναι αυτό; Τα πέδιλα φορεμένα το χειμώνα με καλσόν. Μπορεί να σας φαίνεται κιτς ο συνδυασμός αλλά γρήγορα θα αναθεωρήσετε. Όταν λέμε πέδιλα με καλσόν δεν εννοούμε φυσικά οποιαδήποτε πέδιλα με οποιοδήποτε καλσόν. Τα πέδιλα πρέπει να έχουν μια δόση chunky χαρακτήρα και το καλσόν οφείλει να είναι χοντρό, δηλαδή το γνωστό οπάκ ή αδιαφανές. Όσο λιγότερο φαίνεται το δέρμα μέσα από το καλσόν τόσο το καλύτερο. 

Ένα ζευγάρι animal print πέδιλα ή ένα στα χρώματα που κυριαρχούν αυτή τη σεζόν (μωβ, κόκκινο, μουσταρδί, πράσινο) είναι απόλυτα επίκαιρο και μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός 100% stylish αποτελέσματος. Εννοείται φυσικά ότι η επιλογή του χρώματος θα πρέπει να γίνει με γνώμονα τα ρούχα που έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας. 

H τάση ενδείκνυται για συνδυασμό με φορέματα, φούστες και ψηλόμεσα χειμερινά shorts, ενώ καλύτερα να αποφύγετε τα παντελόνια και τα μακριά φορέματα. Για τέλειο χειμερινό boho look θα φορέσετε τα πέδιλα με ένα χοντρό, μάλλινο καλσόν και θα τα συνδυάσετε με ένα μακρύ γούνινο γιλέκο με μια ζώνη για να δίνει το εφέ της λεπτής μέσης.πηγή: real.gr