Λίγες ασθενείς βροχές στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες καθώς και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης προβλέπονται για σήμερα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός κατά τις πρωινές ώρες θα παρουσιάσει τοπικές νεφώσεις και από το μεσημέρι θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 08 έως 14 βαθμούς κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασίες από μείον 2 έως και 13 βαθμούς κελσίου. 
 
Από αύριο Πέμπτη ο καιρός καλυτερεύει και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια θα σημειωθούν αύριο. Στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιονια στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. 

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 τοπικά ανατολικοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα χωρίς αξιόλογη μεταβολή, κυρίως το μεσημέρι στα πεδινά να σημειωθεί μικρή άνοδος.