Με αρκετές χιλιάδες ευρώ, περίπου 30.000, συνελήφθη στα Χανιά ένας νεαρός Αφγανικής υπηκοότητας, που φέρεται ότι μαζί με έναν ακόμα ομοεθνή του είναι οι δράστες της δολοφονίας της 76χρονης γυναίκας στα Λιβάδια.

Ο νεαρός Αφγανός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου, που συνεργάστηκαν με τους συναδέλφους τους από τα Χανιά, και το χρηματικό ποσό βρέθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου είχαν καταφύγει τις τελευταίες δύο ημέρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ο δεύτερος άντρας αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Ο συλληφθείς φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι αυτός και ο φίλος του διέπραξαν την αποτρόπαια δολοφονία. Φαίνεται, δε, πως γνώριζαν ότι η 76χρονη είχε στο σπίτι της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο και έκλεψαν μετά την δολοφονία. Ωστόσο, δεν βρήκαν, όπως όλα δείχνουν, το σύνολο των χρημάτων που είχε η άτυχη γυναίκα, δεδομένου ότι οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στο σπίτι και 44 χιλιάδες ευρώ επιπλέον, τα οποία ήταν άθικτα.

Οι δύο αλλοδαποί διέμεναν μέχρι τη Δευτέρα στα Λιβάδια, από όπου αποχώρησαν το πρωί εκείνης της ημέρας. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει υποψίες στις αστυνομικές αρχές, που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλους τους νομούς της Κρήτης, προκειμένου να τους εντοπίσουν.

 Πηγή: Goodnet.gr