Μυστήριο καλύπτει την εισβολή τεσσάρων αγνώστων σήμερα, Πέμπτη, τα ξημερώματα στην φρουρούμενη κατοικία του αρμόδιου για τον τομέα της Ναυτιλίας υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Αδωνι Γεωργιάδη. Τέσσερα άτομα υπό άγνωστες συνθήκες πέρασαν στις 4.30 απαρατήρητα τον εξωτερικό φράκτη της μονοκατοικίας, στην οποία διαμένει ο κ. Γεωργιάδης με την οικογένειά του, και άρχισαν να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια προκειμένου να εισβάλλουν στο σπίτι του υπουργού, με άγνωστες προθέσεις.

Την ώρα εκείνη μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ο κ. Γεωργιάδης με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους. Ο φρουρός της κατοικίας του υφυπουργού αν και αρχικά δεν είχε αντιληφθεί τίποτα, είδε τελικά τους δράστες την ώρα που ετοιμάζονταν να μπουν στο σπίτι και τους απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή, διαφεύγοντας από την πίσω πλευρά του σπιτιού.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και στην κατοικία του υφυπουργού κατέφθασαν αξιωματικοί από τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες και την Ασφαλεεια της Αττικής, προκειμένου να αναζητήσουν στοιχεία, που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στην ταυτότητα και το στόχο των δραστών.

Ύστερα από επικοινωνία με τον κ. Γεωργιάδη, επιβεβαιώθηκε το περιστατικό. Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής από την έρευνα δεν έχει προκύψει ούτε η ταυτότητα, ούτε οι σκοποί των δραστών.


Πηγή: Tovima.gr