Αποθρασύνθηκαν εντελώς οι «κυνηγοί» του χαλκού στην Κω! Αυτή τη φορά εισέβαλαν στο εργοτάξιο της Δ.Ε.Η. στην περιοχή Πλατύ Κυπαρίσσι Μαρμαρωτό, έκοψαν δεκάδες καλώδια χαλκού και τα φόρτωσαν σε φορτηγό της Επιχείρησης με το οποίο προσπάθησαν να διαφύγουν γκρεμίζοντας την περίφραξη.
Όμως, οι προσπάθειές τους δεν έφεραν αποτέλεσμα, καθώς ο φράκτης αποδείχθηκε γερός! Με τον θόρυβο που έκαναν, έγιναν αντιληπτοί από έναν κάτοικο της περιοχής ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως έφτασαν στο εργοτάξιο περιπολικά.

Ωστόσο, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και πρόλαβαν να διαφύγουν, εγκαταλείποντας όμως το φορτηγό με την λεία τους. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κω πήραν αποτυπώματα από το όχημα και διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό τους.
   
Με έναν τσιμεντόλιθο έσπασαν άγνωστοι την βιτρίνα ενός καταστήματος τροφίμων στο Αγγελοχώρι της Νάουσας και μπήκαν στο εσωτερικό, όχι για να κλέψουν τα εμπορεύματα αλλά για να αρπάξουν την ταμειακή μηχανή με άγνωστο χρηματικό ποσό μέσα. Οι δράστες πρόλαβαν να ξεφύγουν μέσα στο σκοτάδι και η Αστυνομία τους αναζητά.

Πηγή: protothema.gr
TAGS