Στο κίνητρο της αυτοκτονίας οδηγούνται σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές σε ότι αφορά το τροχαίο που συνέβη μέσα σε υπό κατασκευή τμήμα της Ολυμπίας Οδού στο Ρουπάκι Γαστούνης. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο 71χρονος πήρε τα δύο του παιδιά ηλικίας 14 και 11 ετών, από τον Πύργο το μεσημέρι του Σαββάτου και κατευθύνθηκε προς το Ρουπάκι.

Βρέθηκε στο δρόμο που οδηγεί από το χωριό προς τη νέα γέφυρα του ποταμού Πηνειού, τμήμα της υπό κατασκευή Ολυμπίας Οδού.

Εκεί σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έκανε πολλές φορές τη διαδρομή «πάνω – κάτω» ανάμεσα σε τσιμεντένια τμήματα ανισόπεδων κόμβων που έχουν περίπου ένα χιλιόμετρο απόσταση μεταξύ τους.

Μόλις άρχισε να σκοτεινιάζει άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα και να κατευθύνεται προς τον τσιμεντένιο τοίχο προς την πλευρά του ποταμού Πηνειού. Με βάση τις ίδιες πηγές η κόρη του καθόταν στη θέση του συνοδηγού και πίσω ο γιος του.

Τότε, με βάση και τις μαρτυρίες του αγοριού, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, έγινε και το κακό. Σχεδόν από τις έξι το απόγευμα κανείς δεν αντιλήφθηκε στο σημείο την τραγωδία που είχε εκτυλιχθεί.

Στο μεταξύ, στον Πύργο, η ανησυχία της αλλοδαπής γυναίκας του 71χρονου, την είχε οδηγήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου προκειμένου να ενημερώσει για την εξαφάνιση του άντρα και των παιδιών της.

Το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας, ο πρώτος οδηγός που πέρασε από το σημείο είδε καρφωμένο πάνω στον τοίχο το μπορντό αυτοκίνητο. Άμεσα κλήθηκαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία και σύντομα απεγκλωβίστηκε ο 11χρονος τραυματίας και ανασύρθηκαν νεκροί η αδερφή του και ο πατέρας του.


Πηγή: ilialive.gr