Εισβολή ληστών σε δύο σπίτια, στον Ωρωπό Αττικής και στο Δήλεσι Βοιωτίας, έγιναν χτες το βράδυ. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια συμμορία, επειδή και στις δύο περιπτώσεις ήταν τρια άτομα, ενώ οι ληστείες διαπράχθηκαν με διαφορά μίας ώρας. Συγκεκριμένα, στις 8 το βράδυ, στην οδό Ροδοδάφνης στον Ωρωπό, τρεις άγνωστοι μπήκαν απο ανασφάλιστη πόρτα σε μονοκατοικία, που μένει ζευγάρι και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα απο τους ιδιοικτήτες. 

Στις 9, επίσης τρία ατομα, μπήκαν σε άλλο σπίτι στο Δήλεσι, που είναι κοντά στον Ωρωπό, και με την απειλή πιστολιού και χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και βιβλιάρια καταθέσεων απο τον ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του παθόντα, με το οποίο διέφυγαν. 

Σήμερα στις 5.30 τα ξημερώματα, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Αιγάλεω, τρεις άγνωστοι με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό απο διανομέα κρεάτων και διέφυγαν.

Χθες στις 10 το βράδυ, δύο ένοπλοι άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό απο εταιρεία πετρελαιοειδών στον Ταύρο και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της νύχτας, σημειώθηκαν ακόμα τρεις ληστείες, σε σούπερ μάρκετ στην οδό Φλέμινγκ στον Βύρωνα, σε κατάστημα στη λεωφόρο Αθηνών- Σουνίου 340 στο Κορωπί και σε περίπτερο στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο Π. Φάληρο.