Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο μεγαλομέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού, Alter κ. Κωνσταντίνος Γιαννίκος, ο οποίος συνελήφθη την Δευτέρα στη Βούλα, στην οδό Μεγάλου Βασιλείου 72 και Ρόδου, για χρέη προς το ελληνικό δημόσιο ύψους 1.200.000 ευρω
Η σύλληψη του κ. Γιαννίκου υπήρξε ύστερα από σχετικές έρευνες του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αττικής και κατόπιν συνεργασίας του προϊσταμένου του ΣΔΟΕ κ. Ι. Διώτη με τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη ο οποίος εξέδωσε προ ολίγων ωρών σχετική παραγγελία. 

Τη σύλληψη δεν ανέλαβε η Οικονομική Αστυνομία όπως είχε συμβεί με τους κ.κ. Πετζετάκι, Λεβή και άλλους αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής μετά από εντολές που έδωσε ο διοικητής την υπηρεσίας κ. Ιωαννης Δικόπουλος. Υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΔΟΕ ανέφεραν πριν από λίγο ότι θα συνεχισθούν οι συλλήψεις και άλλων φοροφυγάδων με βάση μια σχετική λίστα εκατοντάδων προσώπων η συγκεκριμένη ελεγκτική υπηρεσία.

 O κ. Γιαννίκος εκτός από μεγαλομέτοχος του Alter είναι ακόμη ο κύριος μέτοχος της εφημερίδας «Ο Επενδυτής», ιδιοκτήτης της εταιρίας «Modern Times» και ιδιοκτήτης της Ελληνικής Θεαμάτων στην οποία ανήκουν πολλά θέατρα της Αθήνας μεταξύ άλλων το θέατρο Παλλάς και ιδιοκτήτης της δισκογραφικής «Lyra».