Σε ένα φιλικό αγώνα τουρνουά παλαιμάχων που διεξήχθη για φιλανθρωπικούς σκοπούς, σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο 8 τραυματισμένοι οπαδοί και μάλιστα δύο από αυτούς νοσηλεύονται σοβαρά. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 3.30 μετά το μεσημέρι. Στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγιά διεξαγόταν το φιλανθρωπικό τουρνουά των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, της Καλαμάτας και της Παναχαϊκής. Το ποδοσφαιρικό τουρνουά θέλησαν να διοργανώσουν οι παλαίμαχοι της πατρινής ομάδας γιορτάζοντας τα 120 χρόνια ιστορίας από την ίδρυσή της.

Πώς έγινε αυτό; Μία ομάδα από τους οπαδούς της ομάδας των «κιτρινόμαυρων» βγήκαν από το γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Καλαμάτας και ήρθαν αντιμέτωποι με οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν ήδη οργανωθεί έξω από το γήπεδο.

Και οι δύο ομάδες οπαδών ήταν από ότι φάνηκε οργανωμένοι αφού είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά 8 άτομα και οι δύο από αυτούς να νοσηλεύονται σοβαρά στο νοσοκομείο, αφού φέρουν χτυπήματα σε όλο τους το σώμα.

Αρχικά στο γήπεδο δεν υπήρχε αστυνομία, καθώς επρόκειτο για φιλανθρωπικό παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια το γήπεδο γέμισε με αστυνομικούς!


Πηγή: skai.gr