Τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και νότια.          Aναλυτικά:
   
Μακεδονία, Θράκη: αραιές νεφώσεις οι οποίες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα είναι πυκνότερες και ενδέχεται από το απόγευμα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 05 έως 13 βαθμούς κελσίου.          
   
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Από το μεσημέρι πιθανώς στο Ιόνιο να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.          
   
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 02 έως 17 βαθμούς κελσίου και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.          
   
Κυκλάδες, Κρήτη: πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και τοπικά στην Κρήτη ανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς κελσίου.          
   
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Τοπικές προγνώσεις   
   
Αττική: αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό το βράδυ να σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 17 βαθμούς κελσίου.          
   
Θεσσαλονίκη: τοπικές νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 02 έως 12 βαθμούς κελσίου.