Τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου και στα ανατολικά ηπειρωτικά. Ανατολικοί νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ανατολικά.  Στην Αττική θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. 
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και από το μεσημέρι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και το βραδυ τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 10 βαθμούς κελσίου. 

Στην υπόλοιπη Ελλάδα: 

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση από το απόγευμα μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μηδέν (0) έως 11 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο οπου ενδέχεται να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα ανοιχτά του Ιονίου 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα νοτια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στη δυτική Κρήτη τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι 5 τοπικά 6 μποφόρ και στα νοτια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.