Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε μετά απο κλοπή σε αποθήκη με εμπορεύματα μεταφορικής εταιρείας, στις 3.15 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Τραπεζούντος και Κορυτσάς, στον Ασπρόπυργο. Οπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, άγνωστοι έκλεψαν φορτηγό της εταιρείας απο τον χώρο της αποθήκης και στη συνέχεια εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, γι΄αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο να την έβαλαν οι δράστες, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε σε όλο το χώρο της αποθήκης με τα εμπορεύματα, που καλύπτει έκταση 2 χιλιάδων περίπου τετραγωνικών μέτρων. Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να την θέσουν υπό μερικό έλεγχο τρεις ώρες αργότερα, αφού όμως προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Παραμένουν ακόμη 3 οχήματα που ενεργούν για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς. Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με την Ασφάλεια. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από αγνώστους που πρώτα μπήκαν παράνομα στο χώρο της αποθήκης έκλεψαν προϊόντα και στη συνέχεια θέλησαν να  εξαφανίσουν τα ίχνη τους.