Βαθμιαία επικράτηση βορείων ανέμων έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας στην ανατολική και βόρεια χώρα, προβλέπονται για σήμερα, Πέμπτη. Αναλυτικά:
   
Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και το βράδυ στη Θράκη. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 και από το απόγευμα μέχρι 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από μηδέν (0) έως 11 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.          

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: τοπικές νεφώσεις κυρίως στο Ιόνιο. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανοιχτά του Ιονίου 5 τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.          

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες την ανατολική στερεά και την Εύβοια.  Άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.          

Κυκλάδες, Κρήτη: τοπικές νεφώσεις αυξημένες στην Κρήτη οπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου.          

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: τοπικές νεφώσεις. Στα βόρεια το βραδυ πιθανώς να βρέξει πρόσκαιρα. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Τοπικές προγνώσεις   

Αττική: παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια και ανατολικά. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.                 
   
Θεσσαλονίκη: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 10 βαθμούς κελσίου.