Άγριες συμπλοκές μεταξύ φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.gr η σύρραξη μεταξύ ,φοιτητών των ΕΑΑΚ (εξωκοινοβουλευτική αριστερά) και της ΠΑΣΠ ξεκίνησε από το τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ). Γρήγορα πήρε ευρύτερες διαστάσεις και επεκτάθηκε και στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα flashnews.gr, «έπεσε άγριο ξύλο».

Μάλιστα παρευρισκόμενοι καθηγητές του Πολυτεχνείου που αποπειράθηκαν να παρέμβουν, αναγκάστηκαν να φύγουν καθώς κινδύνευσαν να βρεθούν εν μέσω «διασταυρωμένων πυρών».

Όπως όλα δείχνουν, οι άγριες συμπλοκές που σημειώθηκαν στο Πολυτεχνείο Κρήτης, αποτελούν στην ουσία ,συνέχεια της «βεντέτας» μεταξύ των δύο αυτών φοιτητικών παρατάξεων, η οποία ξεκίνησε από την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου, όταν φοιτητές των ΕΑΑΚ δεν άφησαν φοιτητές της ΠΑΣΠ να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Μάλιστα, υπήρξαν ανάλογες συμπλοκές μεταξύ φοιτητών των δύο παρατάξεων και στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα.

Με πληροφορίες από το flashnews.gr