Καθόλου τυχερός, ως φαίνεται, δεν ήταν ένας άντρας από την Χαλκίδα, ο οποίος έψαχνε ένα τρόπο, για να ξεφύγει από τον μονότονο συζυγικό βίο. Ο 45χρονος σύζυγος που ήθελε να ζήσει νέες περιπέτειες δεν υπολόγιζε στην τετραπέρατη γυναίκα του.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στην προσπάθειά του να βρει νέα ερωτική σύντροφο, ο ίδιος πρώην πολέμιος της τεχνολογίας αγόρασε ένα λάπτοπ και έφτιαξε δικό του προφίλ στο FacebookΗ σύζυγός του, όμως, υποψιάστηκε την απότομη στροφή του και αποφάσισε να μάθει τι συμβαίνει.Έφτιαξε, λοιπόν, ένα προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με διαφορετική όμως φωτογραφία.

Έπειτα, έκανε αίτημα φιλίας στον σύζυγό της και άρχισε να τον φλερτάρει και να τον προκαλεί. 
Ο σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών ανυποψίαστος μπλέχτηκε στα δίχτυα της γυναίκας του και ανταποκρίθηκε στο φλερτ της με αποκορύφωμα το ραντεβού που έκλεισαν σε ξενοδοχείο της Αττικής. Ο άντρας που άλλη γυναίκα περίμενε και άλλη βρήκε, έμεινε άναυδος, ενώ το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται.Όμως, το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο του, με την προϋπόθεση ο άντρας να μην ακουμπήσει ξανά το λάπτοπ του.