Άλλοι δυο εκπαιδευτικοί έγιναν στόχοι προπηλακισμού, αυτή τη φορά σε σχολείο της Λάρισας. Το επεισόδιο που έρχεται να προστεθεί σε μια μεγάλη σειρά παρόμοιων περιστατικών τον τελευταίο καιρό, συνέβη όταν ένας δάσκαλος δημοτικού έκανε… παρατήρηση σε μια μαθήτρια που ενοχλούσε τη διδασκαλία!

Νεαροί εξωσχολικοί, συγγενείς της ανήλικης μαθήτριας, επιτέθηκαν στον  δάσκαλο στο προαύλιο του 33ου Δημοτικού σχολείου στην Νέα Σμύρνη Λάρισας ζητώντας εξηγήσεις επειδή μάλωσε την μικρή! Ο γυμναστής του σχολείου που είδε τη σκηνή προσπάθησε να προστατεύσει τον συνάδελφό του, αλλά δέχθηκε και αυτός επίθεση!

Αμέσως παρενέβη ο διευθυντής του σχολείου που έβαλε τέλος στον προπηλακισμό των δυο εκπαιδευτικών, ενώ λίγη ώρα αργότερα δέχθηκε την επίσκεψη των γονέων της μαθήτριας που ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά του παιδιού τους και των εξωσχολικών που προκάλεσαν το επεισόδιο.

Θύμα αναίτιου ξυλοδαρμού έπεσε και ο 72χρονος διαχειριστής ενός συγκροτήματος κατοικιών στην Σάμο, όταν ξαφνικά του επιτέθηκε ένας 61χρονος ένοικος την στιγμή που έκανε εργασίες εκκαθάρισης στα κτίρια. 

Ο δράστης χτύπησε με ένα ξύλινο ρόπαλο 72χρονο, τραυματίζοντάς τον  στο κεφάλι και την πλάτη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου όπου παρέμεινε για νοσηλεία!

Πηγή: protothema.gr