Μπαράζ εμπρησμών σε δίκυκλα και αυτοκίνητα στο Χαλάνδρι, καθώς και στη ΔΟΥ Γλυφάδας σημειώθηκε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

Στο Χαλάνδρι, μέσα σε 26 λεπτά, από τις 22.20 έως τις 22.46 χτες το βράδυ, άγνωστος ή άγνωστοι, έβαλαν φωτιές με εύφλεκτο υγρό σε τέσσερα διαφορετικά σημεία, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ή να υποστούν ζημιές πέντε δίκυκλα και τρία αυτοκίνητα.

Η αρχή έγινε από την οδό Σόλωνος, όπου ο δράστης έβαλε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να υποστούν μικρές ζημιές.

Λίγο αργότερα, στη συμβολή των οδών Ομήρου και Περικλέους, πυρπόλησαν μοτοποδήλατο και η φωτιά επεκτάθηκε και προξένησε ζημιές σε ΙΧ αυτοκίνητο. Αμέσως μετά, έκαψαν άλλα δύο μοτοποδήλατα σε μικρή απόσταση επί της οδού Περικλέους.

Το μπαράζ των εμπρησμών στο Χαλάνδρι, έκλεισε με πυρκαγιά σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Πεισιστράτου, η οποία κατέστρεψε ένα μοτοποδήλατο και προξένησε ζημιές σε ένα άλλο.

Στη Γλυφάδα, στις 03.05, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στον πρώτο όροφο κτιρίου στην οδό Π. Πολεμιστών, όπου στεγάζεται η τοπική ΔΟΥ, από την έκρηξη του οποίου προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Εντός της ΔΟΥ, βρέθηκαν τέσσερα γκαζάκια. 

Προανάκριση για την εμπρηστική επίθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας.