Νέα σύλληψη- σοκ για παιδεραστία, στο Ρέθυμνο Κρήτης. Η αστυνομία έπιασε επ’ αυτοφώρω καθηγητή δημοτικού, να ασελγεί σε δύο ανήλικα αγόρια στο σπίτι του.   

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του μετά από πληροφορίες και τον παρακολουθούσε, διακριτικά, το τελευταίο διάστημα. Στο σπίτι του βρέθηκαν πορνογραφικά βίντεο, με ανήλικους, στα οποία πρωταγωνιστούσε και ο ίδιος. 

Η αστυνομική έρευνα και η χθεσινή σύλληψή του, ήταν αποτέλεσμα αξιοποίησης πληροφοριών που έλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου. Σύμφωνα με αυτές, ο 47χρονος, προσέγγιζε τα ανήλικα παιδιά, λόγω της ιδιότητός του, και με επιδέξιους τρόπους και προτροπές κατάφερνε να κάμπτει την αντίστασή τους και να συνευρίσκεται μαζί τους.

Ο 47χρονος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του γυμναστή σε δημοτικό σχολείο της περιοχής και του προπονητή ομάδας μπάσκετ παιδικών – εφηβικών τμημάτων της ΑΓΟΡ, προσέγγιζε ανήλικους μαθητές, τους μετέφερε σε ερημικά σημεία στις παρυφές της πόλης του Ρεθύμνου και με επιδέξιους τρόπους προτρέποντας τα, αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους, και κατόπιν σε αρκετές περιπτώσεις με τον ίδιο. Οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν, είτε σε σπίτια που διατηρούσε, είτε στο αυτοκίνητό του. Οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των ανήλικων παιδιών γίνονταν είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε μέσω « chat » στο Facebook.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του 47χρονου  κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, dvd και περιοδικά με πορνογραφικό υλικό. Οι συναντήσεις του 47χρονου με ανήλικους, επιβεβαιώθηκαν και από άλλους μαθητές, οι οποίοι, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, τέθηκαν σε ψυχοκοινωνική υποστήριξη από παιδοψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας και παιδοψυχίατρους από τις τοπικές νοσηλευτικές δομές