Τα Χριστούγεννα απέχουν μία ανάσα..θα φέρουν πολλά χαμόγελα, δώρα, λαμπερά καλέσματα, πάρτυ και οικογενειακά δείπνα. Για αυτούς τους λόγους, παρόλα τα καθημερινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε, η διάθεση μας επιβάλλεται να είναι ανεβασμένη. Όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη της και η σχεδιάστρια Κάτια Δελατόλα "Go all the way".

Φορέστε βελούδινα, κεντημένα, royal μπλε, φλογερά κόκκινα,εύθραυστες δαντέλες και σιφόν.Τ ολμήστε αυτά που δεν δοκιμάζετε όλο το χρόνο, αντικαταστήστε τα βαρετά σύνολα σε απολυπτως γιορτινά.

Εμείς εδώ, θα ξεκινήσουμε ένα πολύ πρακτικό αφιέρωμα για το χριστουγεννιάτικο style guide.Τα σύνολα και ιδιαίτερα τα φορέματα και τα τοπς με την πλάτη έξω είναι πολύ σέξυ επιλογή και ταιριάζει στις γυναίκες που δεν θέλουν βα δείχνουν τονισμένο το μπούστο.

beauty tip:Απαραίτητο ένα scrub,γενναία δόση ενυδατική κρέμας και προιόντος λάμψης ή πούδρας.inside story:Ο αγαπημένος μας Johnny Depp, ερωτεύτηκε πρώτα την ακάλυπτη πλάτη της Vanessa Paradis και μετά το πρόσωπο της,όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη.

Μάξι μεταξωτά φορέματα, μαύρα μίντι ή τοπς με σμόκιν σύνολο, πιστέψτε με θα λάμψετε.

Πηγή: Citypress.gr