Εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε  τραπεζικά υποκαταστήματα της Αττικής. Συνελήφθη ένας έλλληνας, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός του. Οι δράστες είχαν ληστέψει τέσσερις τράπεζες και έξι πολυτελή αυτοκίνητα. Η εγκληματική ομάδα αποτελούμενη από τέσσερα  μέλη, η οποία κατά τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες διέπραξε  ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών και κλοπές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, που χρησιμοποιούσαν για την διαφυγή τους, σε περιοχές της Αττικής και της Ρόδου.  

Ο «αρχηγός» της εγκλήματικής ομάδας ήταν ένας 41χρονος έλληνας, ο οποίος και συνελήφθη χτες, ενώ διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται ακόμη ο 44χρονος συνεργός του. Ο τρίτος δράστης βρίσκεται ήδη στη φυλάκη και πρόκειται για 42χρονο, ο οποίος είναι  έγκλειστος σε καταστήματα κράτησης για προηγούμενα αδικήματα, ενώ ο τέταρτος  τραυματίστηκε θανάσιμα τον περασμένο Ιούνιο.
 
Οι δράστες εμπλέκονται στις εξής ληστείες:
Την 9-9-2010 στο Υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στη Ρόδο.Την 25-2-2011 στο Υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Ηλιούπολη.Την 10-6-2011 στο Υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην Ν. Σμύρνη.Την  14-7-2011 στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αργυρούπολη.
 
Επίσης εξιχνιάσθηκαν και έξι περιπτώσεις κλοπών μοτοσικλετών και αυτοκινήτων. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με σκοπό τις ληστείες και τις κλοπές. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όσο και στην υπόλοιπη χώρα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.