Η τσάντα είναι απαραίτητο συμπλήρωμα στο γυναικείο ντύσιμο και πολύτιμο όπλο στις καθημερινές σας εξόδους. Στο γραφείο ή στη βόλτα, στο ταξίδι ή σε μία επαγγελματική συνάντηση, η τσάντα που κρατάτε αποκαλύπτει πάντα το προσωπικό σας στιλ και τη διάθεσή σας. 
Ωστόσο, οι τσάντες όπως και κάθε αξεσουάρ, κάθε χρόνο αλλάζουν και κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Τη φετινή σεζόν οι τσάντες φροντίζουν να καλύψουν όλες μας τις ανάγκες με μία ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire. Σε γενικές γραμμές, όμως, τα χρώματα που θα επικρατήσουν είναι κυρίως τα σκούρα: καφέ, μαύρο αλλά και το μπεζ. Όσο για το μέγεθος, θα κυκλοφορήσουν κυρίως οι μεγάλες τσάντες.   


Πώς θα συνδυαστεί η τσάντα με το ντύσιμό σας 

Συνήθως, όταν η τσάντα είναι ιδιαίτερη και εκκεντρική και χρησιμοποιείτε πολλά αξεσουάρ καλό θα ήταν να μην φορτώσετε το ντύσιμό σας και να επιλέξετε ένα απλό ντύσιμο. Επίσης, ο συνδυασμός του χρώματος της τσάντας με το χρώμα των παπουτσιών, χωρίς να αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, δίνει ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Τα animal print και το κροκό είναι φέτος στη μόδα τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ. Αν θέλετε η εμφάνισή σας να δείχνει νεανική και μοντέρνα, προτιμήστε μία μεσαίου μεγέθους animal print ή κροκό τσάντα σε ανοιχτό μπεζ χρώμα και συνδυάστε τη με τζιν.

Αν τα γούστα σας είναι πιο συντηρητικά, διαλέξτε μία κλασική μαύρη τσάντα με χρηστικές τσέπες. Επιλέξτε μία με μεταλλικά διακοσμητικά κουμπιά ή χάντρες ώστε να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη αδιάφορη μαύρη τσάντα.

Διαλέξτε τη τσάντα που σας ταιριάζει και συνδυάστε τη όμορφα με το ντύσιμο σας!πηγή: real.gr