Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ενόπλων – αγνώστων μέχρι στιγμής – ληστών, οι οποίοι σήμερα το μεσημέρι, με τη χρήση κυνηγετικών όπλων κι ενός κλεμμένου Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου, λήστεψαν ταχυδρομικό διανομέα που επέβαινε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο! Ο ένας από τους άγνωστους, μέχρι στιγμής, δράστες χρησιμοποιώντας το κλεμμένο φορτηγό συγκρούσθηκε μετωπικά, με το όχημα του διανομέα, ακινητοποιώντας το.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή του συνεργού του, πιθανότατα ημεδαπού, που ήταν πεζός σε παρακείμενο αγρόκτημα και με την απειλή κυνηγετικών όπλων, αφαίρεσαν τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ περίπου, που προοριζόταν για πληρωμή συντάξεων κατοίκων της περιοχής.

Κατά τη διαφυγή τους, χρησιμοποίησαν το κλεμμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψαν σε πορτοκαλεώνα στη περιοχή Μυλωνιανά Δήμου Χανίων και το πυρπόλησαν, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.

Για το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έχει δηλωθεί κλοπή από Ηράκλειο Κρήτης στις 07/10/2010. Οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται ενώ προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων

Πηγή: cretalive.gr