Στα χέρια των διακτικών αρχών του Ηρακλείου, βρίσκεται πλέον ο 33χρονος που βαρύνεται με την κατηγορία του εμπρησμού ενώ η απόφαση ήταν καταδικαστική και πρόκειται να φυλακιστεί για 2 χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα cretalive.gr, ο 33χρονος συνελήφθη λίγες ώρες μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου ενός νεαρού Αλβανού με τον οποίο συνδιασκέδαζαν σε μπαρ του Ηρακλείου.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής και, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο δράστης φέρεται να αποχώρησε από το μπαρ, αφήνοντας εκεί τον αλλοδαπό φίλο του, ενώ συνελήφθη λίγο αργότερα σε άλλο μπαρ της πόλης και αφού πρώτα, όπως προέκυψε, είχε κάψει το αυτοκίνητο του αλλοδαπού.

Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να είπε ότι δεν έχει καμία σχέση. Ωστόσο, οι έρευνες των αρχών με την κατάλληλη αξιοποίηση του υλικού από μία κάμερα παρακολούθησης "έδειξαν" τον δράστη. Αν και ο ίδιος αρνήθηκε το παραμικρό, στο δικαστήριο δεν έπεισε τις εισαγγελικές αρχές ενώ και οι καταθέσεις των μαρτύρων επιβάρυναν τη θέση του.


 Πηγή: cretalive.gr